Marko Peltola Jokainen ihminen on laulun arvoinen

Blogin tarkoituksesta ja minusta

Blogin tarkoituksesta ja minusta

(Linkin takana on perimmäisistä kysymyksistä, elämän tarkoituksesta ja kerron itsestäni pintaa syvemmältä:

http://markopeltola.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri/260274-mista-on-lahtenyt-mikaan-jarkeva-toimintani-tai-tekstini-mita-on-taustalla

Muuten blogini tarkoitus on herättää ihmisiä äänestämään sellaisia henkilöitä ja puolueita, jotka ajavat hyviä asioita sekä tekemään ihan jopa itsekin hyviä asioita - suoraan ja pyyteettömästi. Nämä hyvät asiat pyrin osoittamaan hyviksi mahdollisimman kiistattomasti eli tieteellistä tietoa käyttäen (parempaakaan tapaa ei ole saatavilla; vaikka välillä tuntuu, että netin huutokisoissa vain määrällä on väliä, eikä laadulla). Välillä järkeilen toki ihan yleisesti tunnettuihin faktoihin perustuen, enkä merkitse lähteitä.

En aina suoraan sano, mitä olisi tehtävä, vaan kerron sen rivien välissä. Ja joskus ongelmiin, joista kirjoitan, ei ole ratkaisua (ainakaan vielä). Tällöin pyrin siihen, että ihmiset ymmärtäisivät kyseisiä ongelmia sekä ongelmista kärsiviä. Opiskelen yhteiskuntatieteitä Jyväskylän yliopistossa. Vapaammat - ehkä vähemmän lyhyemmät - tekstit kirjoitan Vapaavuoro-blogiini.

Kirjoitan välillä hyvin harvoin - pidän jopa kuukausien taukoja - johtuen esim. muuttohommista, urheilusta, töistä ja opiskeluista.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!