Marko Peltola Jokainen ihminen on laulun arvoinen

Kaikki blogit puheenaiheesta Yrityselämä

Taloutemme - Heikomman sorto ja "too big to fall"-periaate

 

                                              Talousjärjestelmämme ei ole aitoa vapaakauppaa, vaan sortoa

 

 

Vaiettu totuus kriiseistä

Google löytää haulla "kriisi on mahdollisuus" 5500 mahdollisuutta ajaa moottoritiellä mopoautolla päin rekka-autoa. Jos yrityksesi kaipaa neuvoja kriisistä selviämiseen, niin kehotan kiertämään kaukaa kaikki, jotka mainitsevat sanan mahdollisuus.

Kiitos, kun pilasit jouluni

Joulu on jo muutaman yön päässä.
Osaan kuvitella ne perheet, joissa koulut ovat jo loppuneet viime viikolla ja nyt vain odotellaan sitä hetkeä kuin pukki tulee ovesta ja tuo lahjoja säkkikaupalla. Isi valmistaa maailman parhaan kinkun ja äiti tekee laatikot. Kuusi koristellaan perheen kesken ja sitten avataan niitä lahjoja...

Aina puhutaan, että lapsille pitäisi antaa sellainen unelmajoulu, johon eivät päihteet kuulu. Totta. Lapsena saadut negatiiviset joulumuistot seuraavat aikuisiälle asti ja peilaavat omiin tulevaisuuden jouluihin.

Olipa kerran lypsävä kehmä

Tämä on satu, jonka ei tarvitse siis olla totta, koska tämä on vain satu. Olipa kerran kylä, kylän asukkaat ja lypsävä kehmä. Kaikki elivät onnellisina monta vuotta. Kylän asukkailla oli varsin soma kylä, jossa jokaisella oli vuode, paikka ruokapöydässä, kyläläiselle sopivaa työtä ja olipa mukavaa ajanvietettäkin iltaisin työpäivän jälkeen. Kyläläiset viettivät vapaa-aikaansa lukien ja televisiota katsellen.

Julkaise syötteitä